issimm


. issimm índex . issimm fotos . issimm espai . issimm links . issimm contacte .
Tornar enrere

marià dinarès

És Director de l’Escola d’Art de Vic des de juliol del 2000, i membre fundador i secretari de la junta directiva d’H Associació per a les Arts Contemporànies.

Ha col·laborat amb diversos projectes artístics, pedagògics i culturals amb diferents entitats com per exemple, coordinar el projecte Europeu “Connect Art”, art et nouvelles tecnologies et la jeunesse, artist on line, com a representant d’H a.a.c., conjuntament amb Miquel Pérez de La universitat de Vic ,1999-2000.

Coordinador tècnic de la Quinzena d’Art de Montesquiu 1991-94 i QUAM-VIC 1994-96. i participant en la QUAM-VIC, (ZfXsH) (recursos sonors per a músics i no músics), Set-98

Algunes de les seves últimes intervencions en exposicions són:

Producció sonora per l’instal·lació “sembrar d’hores” de Montsita Rierola i Jordi Lafon amb la col·laboració de Victor Sunyol, a l’Interior bodega del carrer Ferlandina 34 de Barcelona, el 28 de maig de 2005.

“com ara“, La Xina ART, amb Alícia Casadesús, Montsita Rierola i Víctor Sunyol. Barcelona 21 d’octubre de 2003.

“ Les cases que no ho són”, espai E d’H acc, del 14 de setembre al 29 d’octubre de 2006.

Participació amb l’obra “procés” a l’exposició “converses pedagògiques” de l’UV al Col·legi d’Aparellaors i Arquitectes tècnics , Vic del 6 d’octubre al 4 de novembre de 2006.

"Paissatges de paissatges" a ISSIMM sala, Cardona del 30 de juny al 26 d'agost de 2007.

descarregar currículum en pdf
----------------------------------------------------------------------------------------------

Imatge de l'exposició Siamese Connections