issimm


festival dansa cardona. presentació . catadansa . programació . formació . premsa . patrocini i mecenatge . desplegable . imatges . informació útil . blog xid .

FESTIVAL MÉS DANSA
diumenge dia 19 de juliol

Aquest any la proposta de formació del Festival compta amb Nicolas Rambaud i Coral Troncosa de la companyia Megaló-Teatro Móvil de Madrid.

L'estil i la manera d'entendre la dansa de la companyia es basa en un treball dramatúrgic, coreogràfic i interpretatiu. Aqeusts tres aspectes tenen el mateix pes i entitat. Els elements teatrals i coreogràfics estan al servei de cada espectacle i també del contingut de les seves classes.

La master class que es planteja suposa una petita mostra de la manera de treballar i entendre la dansa de la companyia Megaló-teatro móvil.
En una primera part es realitzarà un escalfament, una classe tècnica i l'aprenentatge d'una petita variació coregogràfica. La segona part de la classe s'enfocarà d'una manera més teatral. Es realitzarà un treball sobre la respiració i el ritme enfocat a un estat d'ànim concret per a poder finalment aplicar-lo al moviment utilitzant el material coreogràfic après anteriorment.

DIA: diumenge 19 de juliol
HORARI: de 9.00h a 12.00 h del matí
LLOC: Gimnàs DAINA de Cardona


descarregar full d'inscripció full d'inscripció xid_09

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

NICOLAS RAMBAUD

Es va formar al Conservatori de París i a l'Escola Superior del Teatre Nacional de Dansa Contemporánia L'Equisse de Angers (França). Va començar a treballar a Espanya l'any 1999 amb la comapnyia Provisional Danza dirigida per Carmen Werner. Ha impartit classes de dansa contemporánia als Estudis de Dansa Carmen Senra, La Gitana Cortés Company i en el Centro de Danza Víctor Ullate. Actualment ho fa al Conservatori Superior de Dansa Contemporània de Madrid i a l'Estudi de la companyi Megaló-Teatro Móvil.

CORAL TROCOSO

Llicenciada per la R.E.S.A.D. de Madrid, era intèrpret i directora de teatre abans d'interessar-se pel moviment i la dansa contemporània, que la va portar a prendre classes amb Carmen Werner, Ana Buitrago i Nicolas Rambaud. Durant tres anys es va encarregar de la direcció dramática de la companyia Provisional Danza.

Més informació a: cultura@issimm.com

Imatge de l'exposició Mons Paral·lels